Oletko aina halunnut maalata oman taulun, muttet oikein tiedä mistä aloittaa? Tule maalaamaan kanssani kotiateljeeheni Helsingin Kruununhakaan. Järjestän kursseja joiden tavoitteena on auttaa sinut maalaamisen alkuun. Maalaaminen on rentouttavaa, energisoivaa ja erittäin palkitsevaa. Kurssikalenterin löydät täältä. Voit myös koota oman kurssin (max 5 osallistujaa) tai tulla maalamaan omaa teosta ateljeeheni. Ota rohkeasti yhteyttä ja tutustutan sinut maalaamisen maailmaan!  Pia pia@piarydmanart.com tai soita 040 7570 425.

 

Sommittelun perusteet-kurssit

Sommittelun perusteet-kurssi on viiden tunnin syväsukellus maalaamisen keskeisiin tekijöihin. Käymme kurssilla läpi keskeiset taulun suunnitellun elementit ja miten niitä käytetään tehokkaasti. Teemme teoriaosuudessa pieniä harjoituksia ja sitten pääset maalaamaan omaa taulua. Kurssi sopii erinomaisesti sinulle, joka vasta aloitat maalaamista tai myös sinulle, joka haluat saada selkeämmän kokonaisuuden somittelun periaatteista. Sommittelun rooli korostuu erityisesti abstraktissa ilmaisussa. Keskitymmekin tällä kurssilla abstraktiin ilmaisuun.  Maalaamme akryyliväreillä. Ensikertalaiset lämpimästi tervetuloa!

 

Kurssin hinta 85€  (sis alv 24%) sisältäää maalausvälineet, maalit ja yhden maalauspohjan (koko noin 60x50 cm). Voit myös tuoda mukanasi oman maalauspohjan jos työstät teosta vaikka johonkin tiettyyn tilaan. Kurssilta voit ostaa myös lisää maalauspohjia.  

Haluatko oman kurssin? Ota Piaan yhteyttä ja järjestetään sinulle sopivana ajankohtana oma kurssi. Kurssille mahtuu mukaan max 5 henkilöä. 

 

 

Valöörit-kurssi

 

Valöörit-kurssin on itsenäinen osa kolmen kurssin (sommittelun perusteet, valöörit ja värit) kokonaisuudessa. Voit tulla tälle kurssille tai osallistua kaikkiin kolmeen. Tällä kurssilla keskitymme ymmärtämään erot värien ja valöörien kesken ja pääset työstämään omaa valöörimaalaustasi. Valöörit on keskeinen osa onnistunutta sommittelua. Onnistunut valööri lumoaa katsojan ja saa hänet viettämään pitkän ajan teoksen parissa. 

Kurssin kesto 4h. Hinta 85€ sisältää maalaustarvikkeet, akryylimaalit ja yhden maalauspohjan (koko noin 60x50 cm). Voit myös tuoda oman pohjan mukanasi.  Mukaan mahtuu max 5 henkilöä per kurssi. Järjestän mielelläni myös räätälöityjä kursseja. Ota rohkeasti yhteyttå. 

Kurssikalenteriin tästä >>

 

Värit-kurssi 

 

Värit-kurssi on itsenäinen kurssipäivä, jossa tutustutaan lähemmin värien käyttöön osana sommittelua. Päivän aikana tutustumme värien sekoittamiseen, värien lämpötiloihin ja opettelemme väriharmonioita. Pääset maalamaan omaa teosta, jossa pääosassa ovat värit! Kurssin hinta on 85€ ja se sisältää maalaustarvikkeet, akryylimaalit ja yhden maalauspohjan, Kesto noin 4 tuntia. 

Kurssikalenteriin tästä >>

 

Maalaa Pian kanssa - vapaata maalausta

 

Haluatko työstää omaa teosta ja tarvitset siihen hieman henkistä tukea ja ulkopuolista silmää? Tule maalamaan kanssani kotiateljeeheni. Opastan sinua eteenpäin ja autan tekniikoissa. Kesto noin 2-2,5 tuntia. Maalausillat ovat keskiviikkoisin klo 18-20.30. Järjestän myös tilauksesta muina ajankohtina - ota rohkeasti yhteyttä. Hinta 40€ sisältää akryylimaalit ja siveltimet, tuo oma maalauspohja/teos mukanasi.

Kurssikalenteriin tästä >>

 

 

Kurssikalenteriin tästä >>

 

Tutustu taiteilijaan >> 

 

Tutustu teoksiin >>

 

Seuraa meitä Instassa @piarydmanart >>

 

 

 

 

Maalaa Pian kanssa - kurssit

Maalauskurssit