Suunnittelutyö perustuu aina yksilölliseen tarpeiden kartoitukseen. Annamme tarkat tarjoukset projektikartoituksen perusteella. Tilasuunnittelun kohteet ovat hyvin erilaisia ja tarkkoja hintoja ilman kohteeseen tutustumista on vaikea etukäteen antaa. 

 

Sisustussuunnittelu

 

Suunnittelun tuntihinta on 70€ + alv 24% (86,80 sis alv.) Annamme kuitenkin projektista kiinteän hinnan osuuden ja projektin ylimenevät työt laskutetaan tuntihinnan mukaan. Alla esimerkkejä suunnitteluhinnoista:

  • Tarvekartoitus - tarjoamme aina maksuttoman tapaamisen tarvekartoitukseen jonka pohjalta laadimme varsinaisen tarjouksen
  • Tilan konsultointi -  (3 tuntia 250€ sis alv.) Hyvä vaihtoehto kun haluat ideoita ja ajatuksia kodin tai muun tilan ongelmien ratkaisuun. Keskustelemme kohteessa eri vaihtoehdoista, joita voit myöhemmin itse toteuttaa.
  • Esimerkki tilasuunnittelusta:  Keittiösuunnittelma, joka sisältää tarvittavat 2D ja 3D-kuvat, tuotelistauksen ja projektinhallintaa kolme työmaakäyntiä 1500€ (sis alv 24%).
  • Ravintolan kokonaissuunnittelu 2200€ (sis alv 24%)  sisältäen kolme työmaakäyntiä. Muu projektinhallinta tuntihinnan mukaan erikseen. 
  • Kylpyhuoneen, wc:n tai kodinhoitohuoneen suunnittelu 550€ 
  • Kodin kokonaissuunnittelu 1-3 huonetta 1500-2500€
  • Materiaalisuunnitelma koko huoneistoon 350€
  • Värisuunnitelma 250€
  • Tekstiilisuunnitelma 250€

Huom! Saat aina tarkan tarjouksen ennen projektin alkua. 

 

Remontit ja asennukset

 

Toteutamme remontteja ja asennuksia. Olemme erikoistuneet keittiöasennuksiin ja kalusteasennuksiin. Annamme selkeän tarjouksen urakasta ja pidämme asiakkaan ajantasalla mahdollisesta lisälaskutuksesta ennen työvaiheen muutoksia. Viimeisen vuoden aikana olemme asentaneet noin 40 keittiötä pääkaupunkiseudulla. Teemme sekä osaremontteja että kokonaisremontteja. Kuulumme Vastuullinen kumppani-ohjelmaan ja ennakkoperintärekisteriin. Työn osuus on kotitalousvähennyksen alaista. Kysy tarjousta pia@piarydmanart.com tai soita 040 7570 425.

 

 

Graafinen suunnittelu

Myös graafisen suunnittelun työt pohjautuvat aina tarkempaan tarvekartoitukseen. Alla muutama mahdollinen hintaesimerkki:

Logosuunnittelu tai logon uudistaminen: 200€-350€

Logo + käyntikortit: 250€-400€

Nettisivut 350€-550€

Yritysesite tai flyeri 150-300€

 

Taulut ja tilaustyöt

Taulujen hinnat vaihtelevat koon ja tekniikan mukaan. Tarkempi hinnasto löytyy täältä.

 

Ota yhteyttä

Parhaiten suunnitteluprojekti etenee kun teemme tarvekartoituksen. Saat keskustelun tai tapaamisen pohjalta tarkennetun tarjouksen ja sopimuksen. Soita +358 40 7570 425 / Pia Rydman tai laita viestiä

 

 

 

Tutustu hinnastoomme

Hinnasto